Danmarks bedste bettingruppe
på Facebook. Gratis spilforslag 
hver eneste dag.

Handelsbetingelser

 1. Generelt
  Kunden køber pakken af Monetos ApS (CVR-nummer 41330406), og kunden accepterer de vilkår, der følger af nærværende bestemmelser.
 2. Aldersgrænse
  Kunden skal være 18 år eller derover for at foretage køb hos Monetos ApS.
 3. Betaling
  Betaling sker med betalingskort eller Mobilepay. Alle priser på siden er inklusiv moms. Reepay.dk er betalingsudbyderen.
 4. Aftalens indgåelse
  Kunden køber et Plus-medlemskab og indgår en aftale med Monetos ApS, CVR-nr. 41330406, Niels Bohrs Vej 20 – 8260 Viby, e-mail: kontakt@monetospodcast.dk.
  Ved køb får kunden adgang til den pågældende Plus-pakke i den periode, som kunden køber adgang til, eller indtil medlemskabet opsiges. Medlemskabet løber for en måned ad gangen og fortsætter, indtil det opsiges.
 5. Ændring af vilkår
  Monetos ApS kan til hver en tid ændre prisen uden at varsle det. Har du allerede købt adgang til en måned, vil den nye pris først træde i kraft i din næste abonnementsmåned og derefter.
 6. Fortrydelsesret
  Den almindelige fortrydelsesret på 14 dage gælder ikke, hvis adgangen er taget i brug (det første spil er modtaget). Hvis adgangen ikke er benyttet, gælder fortrydelsesretten på 14 dage regnet fra købsdatoen. På forbrug.dk kan du læse mere om fortrydelsesretten, jf. forbrugeraftalelovens §§ 18 og 19.
 7. Refusion
  Monetos ApS yder kun refusion, hvis servicen ikke fungerer i en periode på mere end 14 dage. Tekniske fejl, som Monetos ApS ikke er herrer over, kan forekomme, og Monetos ApS forbeholder sig en periode på 14 dage til at udbedre problemet – hvor vi naturligvis løser problemer så hurtigt som muligt. Kunden kan dog til hver tid opsige sit abonnement til løbende måned.

  Monetos ApS yder ingen refusion, hvis pakken ikke leverer overskud, eller hvis kunden måtte have underskud på de leverede spilanbefalinger i en given periode. Spil forekommer til hver en tid alene på eget ansvar, og Monetos ApS eller enkeltpersoner, der repræsenterer Monetos ApS, kan ikke holdes ansvarlig for økonomiske tab, som kunden måtte lide.

  Privatlivspolitik

 1. Generelt
  Som bruger i en af Monetos’ Telegram-kanaler/grupper er du i sikre hænder. Nedenfor kan du læse Monetos ApS’ data- og privatlivspolitik. Vi forsøger at beskrive, hvorfor du med ro i maven kan benytte vores service.
 2. Personoplysninger
  Dine personoplysninger kan være dit navn, din e-mail, din adresse eller dit telefonnummer. Monetos ApS bruger alene dine informationer i forbindelse med dit Plus-abonnement, og Monetos ApS videregiver aldrig dine informationer til tredjepart uden dit samtykke.
 3. Betalingsoplysninger
  Reepay håndterer dine betalingsoplysninger i et eksternt vindue væk fra Telegram og på en ekstern platform ejet og drevet af Reepay. Hverken Monetos ApS, Telegram eller andre får adgang til dine betalingsoplysninger. Du kan læse mere om Reepays privatpolitik her.
 4. Tidsramme for opbevaring af oplysninger
  Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde. Når du afmelder dit abonnement, vil Monetos ApS ikke længere kunne se de oplysninger, som du benytter i Telegram.
 5. Telegram
  Vi henviser til Telegrams ‘privacy policy’, der detaljeret beskriver, hvordan Telegram beskytter dine personlige oplysninger. Din Telegram-profil og dine data er alene mellem dig og Telegram. Monetos ApS har ikke noget med Telegrams applikation, din profil eller brug af Telegram at gøre.
  Du kan læse Telegrams privatpolitik her: https://telegram.org/privacy.
 6. Kontakt
  Du kan til hver tid kontakte Monetos ApS på kontakt@monetospodcast.dk, hvis du ønsker at vide, hvilke oplysninger som vi har om dig.
 7. Udgiver
  Monetos ApS udgiver spilforslag og podcasts til abonnenternes brug på Telegram.
  Oplysninger om Monetos ApS:
  Monetos ApS
  CVR-nummer: 41330406
  Niels Bohrs Vej 20
  8260, Viby
  E-mail: kontakt@monetospodcast.dk