Danmarks bedste bettingruppe
på Facebook. Gratis spilforslag 
hver eneste dag.

Om os

Vi er Danmarks podcastmedie om betting. 

Vi er for dig, der ønsker masser af spilforslag på de største fodboldkampe. Og vi er for dig, der ønsker at blive bedre til at bette. 

Vi udkommer med hardcore bettingpodcasts på Monetos flere gange om ugen. Her kan du lytte til en del ældre podcasts, som stadig har stor relevans.

Ønsker du adgang til det professionelle Monetos-teams allerbedste spilforslag, så kan du købe adgang til Monetos Plus, hvor du modtager i gennemsnit 75 eksklusive spilforslag hver eneste måde. Her kan du vælge medlemskaber til både prematch betting og livebetting.

Vi høres ved!

Mads Kindberg Nielsen

Vært på Monetos, sportsbetter og tidligere journalist på B.T. Sporten i perioden 2014-2018. Medforfatter på bogen “Sådan vinder du på oddset” og over 10 års erfaring i spilleindustrien.

Mail: mk@monetosbetting.dk

Tonni Munk Jensen

Sportsbetter og tidligere fodboldspiller med over 100 divisionskampe. 12 års erfaring som oddssætter hos tre forskellige bookmakere. Medstifter af SpilXperten og senere ekspert på dansk fodbold hos BetXpert.

Mail: tj@monetosbetting.dk

Steffen Dam

Spilekspert på dagbladet B.T. i perioden 2001-2020. Tidligere sportschef i FA 2000, anerkendt stemme i medier som Mediano og Fodbold FM, og har levet af spil på fodboldkampe i mere end 20 år. Forfatter til ”Sådan vinder du på oddset”. Ekspert på www.tipperen.dk.

Mail: sd@monetosbetting.dk

Mikkel Westermann

Ekspert på Monetos i over to år and counting. Mikkel er den nyeste dreng i sportsbetting-klassen, men det mærker du ikke på hans analyser, der altid leveres knivskarpt og med et strejf af humor både i podcasten og Monetos Plus. Væk ham i søvne, og du får den ene værdifulde information efter den anden.

Mail: mw@monetosbetting.dk

Oplysninger om Monetos ApS:

Telefon: +45 60140027
E-mail: kontakt@monetosbetting.dk
CVR-nummer: 41330406
Adresse: Niels Bohrs Vej 20, 8260, Viby J