Danmarks bedste bettingruppe
på Facebook. Gratis spilforslag 
hver eneste dag.

Podcasts

Monetos udkommer med bettingpodcasts flere gange ugentligt.

Hver tirsdag og fredag kan du høre Fidusjagten, hvor Monetos-eksperterne finder fire fiduser til henholdsvis midtugens og weekendens kampe.

Hver torsdag i Superliga-sæsonen gennemgås alle kampe i den kommende runde ud fra et bettingmæssigt perspektiv. Her findes der som minimum fem spilforslag til hver spillerunde.

Hver mandag i Superliga-sæsonen udkommer magasinet ‘Bettingsnakken’, hvor et fast Monetos-panel taler om de mest aktuelle emner i bettingens verden. Dette program kræver medlemskab i ‘Sportsbetteren’ eller ‘Hobbyspilleren’. Læs mere her.

Find de seneste podcasts via din foretrukne kilde på nedenstående links:

SPREADBETTING-SKOLE

I samarbejde med Spreadex, der introducerer den helt nye spilleform Spreadbetting på det danske marked, har Monetos lavet en spreadbetting-skole i fem afsnit.

Vært er Mads Kindberg Nielsen, mens gæsterne, der forklarer om spreadbettings udformning, berettigelse, fordele og faldgrupper, er Steffen Dam og Tonni Munk Jensen.

Betting For Begyndere

I løbet af sommeren 2020 lavede vi her på Monetos en betting-skole over 10 afsnit. Den hedder “Betting for begyndere”, men udover at tage nybegyndere udi sportsbetting i hånden, så giver den også masser af fif og gode råd til mere erfarne sportsbettere.

Vært er Mads Kindberg Nielsen og gæster er de meget erfarne og vindende sportsbettere Steffen Dam og Tonni Munk Jensen.

Bag bookmakernes linjer

I juni 2020 gik vi bag bookmakernes linjer. I tre afsnit fortalte to tidligere oddssættere om hverdagen, arbejdsmetoderne og udfordringerne hos nogle af markedets største aktører.

Vært Mads Kindberg Nielsen havde således besøg af Jens Juul, der tidligere har været ansat som oddssætter hos Betsafe og Betsson og den faste Monetos-ekspert Tonni Munk Jensen, der i mere end et årti har været oddssætter hos NordicBet, Betsson og Coolbet.

Podcasts om ludomani

I en miniserie på tre afsnit går vi helt tæt på ludomani. I del 1 fortæller ludomanerne Christian og Alexander om den forfærdeligt svære og barske tid, som de begge har været igennem i ludomaniens hårde greb. Del 2 handler om at være i døgnbehandling, mens den afsluttende del 3 sigter efter at lave en samfundsdebat om spilafhængighed.

Matchfixing

Matchfixing-ekspert Chris Kronow Rasmussen og vært Steffen Dam kommer i denne episode rundt om nogle af de vildeste matchfixing-historier, som de er stødt på i deres tid i sportens verden.